Digitaalinen muotoilu

Herätämme palvelusi eloon.

UX/UI Design

UX/UI Design pitää huolen käyttöliittymäsi käytettävyydestä ja visuaalisuudesta.

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilun avulla saat loistavan pohjan kestävälle ja käyttäjälähtöiselle palvelulle.

Brändi ja verkkosivut

Brändi on yrityksen tunne ja mielikuva. Autamme teitä löytämään oman polkunne.

Visuaalinen suunnittelu

Eloisaa visuaalisuutta ja tuoretta grafiikkaa, visuaalisen suunnittelun avulla saat ilmeestänne erottuvamman.

muotoilurinkeli

Kuinka toimimme?

Konsultti

Tiimi

Jatkuvasti

Tarvittaessa

Joustavasti

Herätä palvelusi eloon

UX/UI Design

UX Design

UX Design eli käyttökokemus usein määrittelee asiakkaan mielikuvan palvelusta, tuotteesta tai koko yrityksestä.

Hyödynnämme suunnittelussa erilaisia palvelumuotoilun menetelmiä sekä käyttäjätestauksia ratkaistaksemme ongelmia sekä luodakseemme parhaat mahdolliset palvelukokemukset. 

UX Design toimii loistavana pohjana UI Designille sekä kaikille visuaalisille toteutuksille. 

UI Design

UI Design eli Käyttöliittymäsuunnittelu määrittää kaiken sen, mitä käyttäjä näkee käyttäessään digitaalista palvelua.

Hyvän käyttöliittymäsuunnittelun tavoitteena on luoda käyttäjäystävällinen, miellyttävä ja helposti käytettävä tuote. Käyttöliittymäsuunnittelu palvelee parhaimmillaan loppukäyttäjän etua tukien samalla yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita.

Useimmiten UI Design kulkee käsi kädessä UX:n kanssa ja parhaimmillaan palvelee loppukäyttäjän etua tukien samalla yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita. 

Autamme luomaan laadukkaita käyttöliittymiä, jotka vahvistavat brändiänne sekä yksinkertaistamme monimutkaisia polkuja luoden todellista arvoa loppukäyttäjille.

Palvelumuotoilu

Konseptointi

Onnistuneen tuotteen tai palvelun takana on onnistunut konseptointi. Asiakaslähtöinen lähestyminen takaa sen, että tuote rakennetaan asiakaslähtöisesti vastaamaan niin asiakkaan kuin loppukäyttäjän tarpeita ja tavoitteita. Hyödynnämme myös yhteissuunnittelua asiakkaidemme ja heidän sidosryhmiensä kanssa.

Kokemus

Asiakaskokemus ratkaisee tuotteen tai palvelun menestyksen. Palvelumuotoilun ja käyttäjätutkimuksen avulla voimme auttaa tuottamaan asiakasymmärrystä sekä soveltamaan tutkimustietoa tuotteen tai palvelun kehittämisessä.

Ymmärrys

Ymmärrys käyttäjien tarpeista, toiveista ja haasteista ovat lähtökohta tuotteen tai palvelun kehittämiselle. Käyttäjätutkimus tuottaa hyvää dataa asiakkaista, mutta palvelumuotoilu vie tiedon excelistä käytäntöön. Tuotamme konkreettisia ehdotuksia asiakkaidemme hyödynnettäväksi.

Hyödynnämme palvelumuotoilua tuottaaksemme laadukasta käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelua.

Brändi ja verkkosivut

Identiteetti ja ilme

Brändin identiteetti on yrityksen tapa viestiä ja näkyä, mutta ennen kaikkea tunne, mikä asiakkaille yrityksestä tai palvelusta syntyy.  Vahvan identiteetin johdonmukainen rakentaminen on tärkeää perustaessa uutta yritystä tai silloin, kun yrityksen olemus kaipaa uudistusta.

Visuaalinen ilme on se osa yrityksen identiteettiä, jonka ihmiset tunnistavat ja joka tekee yrityksestä kiinnostavan. Huolellisesti muotoiltu visuaalinen ilme erottuu kilpailijoista ja tuo lisää vaikuttavuutta yrityksen toimintaan. 

Brand Book

Brändikirja eli Brand Book on työkalu brändi-identiteetin kiteyttämiseen. Kirja kiteyttää yrityksenne olemassaolon sekä kertoo miltä se näyttää ja kuulostaa. Brändikirjaan kootaan yrityksen johtavat ajatukset, visuaalinen ilme, tarina sekä hissipuhe. Brand Book on loistava keino keskittää tietoa ja mahdollistaa helppo tapa työstää uutta brändiin sopivaa materiaalia.

Verkkosivut

Tuotamme verkkosivuja suunnittelusta toteutukseen. Käytämme verkkosivujen rakentamiseen WordPressiä sen vakauden ja luotettavuuden sekä monipuolisuuden vuoksi.

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen viestintä

Visuaalinen suunnittelu kattaa kaiken visuaalisen markkinoinnin verkkosivuston ulkoasuun, logoihin, infograafeihin ja somekuvastoon. Visuaalinen ilme on myös käyttöliittymien tärkein osa. Selkeä ja viimeistelty visuaalinen viestintä kantaa pitkälle myös käytettävyyden osalta ja luo luottamusta tuotetta tai brändiä kohtaan.

Materiaalit

Tuotamme visuaaliset materiaalit tarpeisiinne, oli kyseessä sitten laajempi sovellusprojekti tai pienempi markkinointiviestintään liittyvä kokonaisuus. Olemme erikoistunut digitaaliseen suunnitteluun, mutta kauttamme saatte myös fyysisten painotuotteiden suunnittelun.